Magyar Örökség-díjas Találkozó 2015

A Református Zenei Fesztivál és a Magyar Örökség és Európa Egyesület nevében szeretettel hívunk mindenkit az I. Magyar Örökség-díjas Találkozóra, melyet 2015. május 31-én du. 2 órától a XII. Református Zenei Fesztivál keretében rendezünk. Helyszíne a Dunamelléki Református Egyházkerület Székházának Díszterme (Bp. IX. Ráday u. 28. II. em.).

A megtisztelő Magyar Örökség-díjat 1995 óta több mint 500 személynek, intézménynek, városnak, együttesnek, teljesítménynek stb. ítélte oda a Bíráló Bizottság.   Az évek során számos református intézmény és személy - így a fesztivál főszervezője, Böszörményi Gergely is - kapott Magyar Örökség-díjat. Ugyanakkor az elmúlt húsz évben alig volt lehetőség arra, hogy a díjazottak egymással, az egyesület tagjaival és általában az érdeklődőkkel személyesen, kötetlen baráti találkozón beszélgethessenek, megismerkedhessenek. Pedig a díjazottak általában szívesen elmesélik, elmondják azt, amire az Úr Isten elhívást adott nekik.

A Református Zenei Fesztivál örömmel fogadja be az első ilyen szervezett keretek között rendezett Magyar Örökség-díjas Találkozót, mert meggyőződésünk, hogy az egymással való találkozás, gondolataink kicserélése csak előre viheti nemzetünket.

A rendezvényre várjuk a díjazottakat családtagjaikkal, a laudátorokat, a Bíráló Bizottság tagjait, és a Magyar Örökség és Európa Egyesület vezetőségét, valamint tagjait, és természetesen az érdeklődő közönséget.

A díjazottak számára lehetőséget nyújtunk, hogy a díjhoz kapcsolódó kiadványaikat, alkotásaikat a találkozón bemutassák, és árulják.

Puritán vendéglátásunk jegyében zsíros kenyeret, ásványvizet és kávét térítés mentesen biztosítunk.

A találkozó után, vagy ha tetszik annak keretében du. ½ 5 órakor a Magyar Örökség-díjas Szabó Dénes és a Nyíregyházi Cantemus Kórus ad ingyenes koncertet.

Örömmel fogadjuk, ha előzetes jelzést, jelentkezést kapunk a rendezvényen való részvételre, mert a szervezésben segítséget jelent, ha tudjuk, hogy kb. hány főre számíthatunk.

Email címünk: stereoperiferic@mail.datanet.hu